Natjecanja naših članova na aerodromskim susretima

Vrhunac natjecateljske sezone je na godišnjim aerodromskim susretima.

Hodanje

Hodanje umjerenim tempom u trajanju od 30 minuta na dan produžuje život i smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti. Ukoliko se odlučite za redovito hodanje, produžujete ste si život za čak 3,7 godine i odgađate kardiovaskularne bolesti za 3,3 godine.

Tjelovježba

Tjelovježba produžava čovjekov životni vijek. Dok vježbamo, odstranjujemo toksine iz tijela znojenjem kroz kožu i izdisanjem kroz pluća.

Nordijsko hodanje

Koliko god vam se čini neobično, nordijskim hodanjem učvrstit ćete mišiće, izgubiti suvišne kilograme i podići samopouzdanje. Za ovo vježbanje godine nisu prepreka

Opuštanje u prirodi

U prirodi možemo provoditi razne aktivnosti. Bicikliranje je jedna od njih...

Planinarenje

Planinarenje je aktivnost kojom se mogu baviti svi članovi obitelji neovisno o godinama starosti i spolu.

Teretana

Naši korisnici imaju popust na nekoliko lokacija u teretanama. Kontaktirajte nas za detaljnije informacije

 

O nama

Preuzmitez u PDF-u

 

Društvo za športsku rekreaciju Zračne luka Zagreb je osnovano 2006. godine s ciljem promicanja što masovnijeg bavljenja športskom rekreacijom radnika Zračne luke Zagreb i društava u 100% vlasništvu Zračne luke Zagreb.

Osnivačka sjednica održana je 8.2.2006. godine na kojoj je donijet Statut Društva.

Društvo za športsku rekreaciju Zračne luke Zagreb djeluje samostalno u svojstvu pravne osobe, a svoje aktivnosti provodi kroz športsko rekreacijske sekcije koje su u sastavu Društva. Trenutno u sklopu Društva djeluju sekcija za šah, športski ribolov, kuglanje, tenis, stolni tenis i badminton, plivanje, fitness, mali nogomet, potezanje užeta, streljaštvo i planinarenje i trčanje.

Društvo tijekom godine organizira  brojna športsko-rekreacijska natjecanja i druženja, te je zakupljeno nekoliko lokacija i termina za provođenje planiranih športsko rekreativnih aktivnosti članova Društva.

Društvo sudjeluje i u organizaciji Sportskih susreta zračnih luka Hrvatske koji se održavaju svake godine, a domaćin istih je jedna od zračnih luka Hrvatske.

Prema Odluci Skupštine Društva članarina iznosi 20,00 kn mjesečno.

Članom Društva postaje se po predaji popunjene i vlastoručno potpisane Pristupnice za učlanjenje.

DZŠRZLZ-PRISTUPNICA-x-PRAZNA

Popunjenu i potpisanu pristupnicu dostaviti u sobu br. 14, Upravna zgrada ili sken iste na info@zlz-sport.hr

 

2678 Ukupno 1 Danas
Preuzmitez u PDF-u