O nama

 

Društvo za športsku rekreaciju Zračne luka Zagreb je osnovano 2006. godine s ciljem promicanja što masovnijeg bavljenja športskom rekreacijom radnika Zračne luke Zagreb i društava u 100% vlasništvu Zračne luke Zagreb.

Osnivačka sjednica održana je 8.2.2006. godine na kojoj je donijet Statut Društva.

Društvo za športsku rekreaciju Zračne luke Zagreb djeluje samostalno u svojstvu pravne osobe, a svoje aktivnosti provodi kroz športsko rekreacijske sekcije koje su u sastavu Društva. Trenutno u sklopu Društva djeluju sekcija za šah, športski ribolov, kuglanje, tenis, stolni tenis i badminton, plivanje, fitness, mali nogomet, potezanje užeta, streljaštvo i planinarenje i trčanje.

Društvo tijekom godine organizira  brojna športsko-rekreacijska natjecanja i druženja, te je zakupljeno nekoliko lokacija i termina za provođenje planiranih športsko rekreativnih aktivnosti članova Društva te omogućije svojim članovima korištenje Multisport kartice, više informacija na: tereni i termini.

MultiSport je proizvod kojim motiviramo zaposlenike na zdrav i aktivan život kroz pogodnosti koje im omogućavaju korištenje različitih sportskih sadržaja na području cijele Hrvatske, više informacija možete pronaći na stranicama https://benefitsystems.hr/

Društvo sudjeluje i u organizaciji Sportskih susreta zračnih luka Hrvatske koji se održavaju svake godine, a domaćin istih je jedna od zračnih luka Hrvatske.

Članom Društva može postati svaki radnik MZLZ Grupe, Havas – Zemaljskih usluga d.o.o., BTA Hrvatska i SDA Croatia.

Članom se postaje po predaji popunjene i vlastoručno potpisane Pristupnice za učlanjenje koju možete zatražiti na adresi info@zlz-sport.hr

STATUT_SPORTSKO DRUŠTVO MZLZ