Natjecanja naših članova na aerodromskim susretima

Vrhunac natjecateljske sezone je na godišnjim aerodromskim susretima.

Hodanje

Hodanje umjerenim tempom u trajanju od 30 minuta na dan produžuje život i smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti. Ukoliko se odlučite za redovito hodanje, produžujete ste si život za čak 3,7 godine i odgađate kardiovaskularne bolesti za 3,3 godine.

Tjelovježba

Tjelovježba produžava čovjekov životni vijek. Dok vježbamo, odstranjujemo toksine iz tijela znojenjem kroz kožu i izdisanjem kroz pluća.

Nordijsko hodanje

Koliko god vam se čini neobično, nordijskim hodanjem učvrstit ćete mišiće, izgubiti suvišne kilograme i podići samopouzdanje. Za ovo vježbanje godine nisu prepreka

Opuštanje u prirodi

U prirodi možemo provoditi razne aktivnosti. Bicikliranje je jedna od njih...

Planinarenje

Planinarenje je aktivnost kojom se mogu baviti svi članovi obitelji neovisno o godinama starosti i spolu.

Teretana

Naši korisnici imaju popust na nekoliko lokacija u teretanama. Kontaktirajte nas za detaljnije informacije

 

MULTISPORT AKTIVACIJA 15.2.2021.

Preuzmitez u PDF-u

Poštovani korisnici Multisport kartica,

Multisport usluge će od 15.2.2021. biti ponovno aktivne u gratis razdoblju od 15.2. do 17.2.2021. za sve korisnike koji su bili aktivni u trenutku blokade, uključujući i korisnike koji su aktivirali kartice s 1.12.2020.

Nastavak korištenja Multisport usluge u razdoblju od 18.2.2021. i nadalje biti će omogućen samo korisnicima koji potvrde aktivaciju na e mail: info@zlz-sport.hr do 17.2.2021. do 16:00 sati.

Korisnici koji planiraju nastaviti s korištenjem usluge od 1.3.2021. i nadalje aktivaciju kartice moraju potvrditi do 24.2.2021. na e mail: info@zlz-sport.hr

Uvjeti korištenja ostaju isti, odnosno od 1.3.2021. minimalno korištenje kartice je 8 puta mjesečno, u protivnom ista će biti blokirana za daljnje korištenje.

 

VAŽNO!

Prije odlaska u željeni sportski objekt potrebno je provjeriti uvjete korištenja i dostupnost usluge na stranici: https://benefitsystems.hr/fascilities/

Sve obavijesti o aktivnostima Sportskog društva nalaze se na stranici: https://zlz-sport.hr/

 

UO Sportskog Društva MZLZ

548 Ukupno 1 Danas
Preuzmitez u PDF-u

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *