Natjecanja naših članova na aerodromskim susretima

Vrhunac natjecateljske sezone je na godišnjim aerodromskim susretima.

Hodanje

Hodanje umjerenim tempom u trajanju od 30 minuta na dan produžuje život i smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti. Ukoliko se odlučite za redovito hodanje, produžujete ste si život za čak 3,7 godine i odgađate kardiovaskularne bolesti za 3,3 godine.

Tjelovježba

Tjelovježba produžava čovjekov životni vijek. Dok vježbamo, odstranjujemo toksine iz tijela znojenjem kroz kožu i izdisanjem kroz pluća.

Nordijsko hodanje

Koliko god vam se čini neobično, nordijskim hodanjem učvrstit ćete mišiće, izgubiti suvišne kilograme i podići samopouzdanje. Za ovo vježbanje godine nisu prepreka

Opuštanje u prirodi

U prirodi možemo provoditi razne aktivnosti. Bicikliranje je jedna od njih...

Planinarenje

Planinarenje je aktivnost kojom se mogu baviti svi članovi obitelji neovisno o godinama starosti i spolu.

Teretana

Naši korisnici imaju popust na nekoliko lokacija u teretanama. Kontaktirajte nas za detaljnije informacije

 

MULTISPORT_blokada kartica od 27.11.2020.

Preuzmitez u PDF-u

Dragi klijenti,

 

Sukladno odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, te uzimajući u obzir trenutnu situaciju i zatvaranje sportskih objekata odlučili smo zamrznuti uslugu zaključno s datumom petak 27.11.2020. od 23:59 sati.

  • MultiSport korisnici kartice neće moći koristiti jer su istovremeno kod naših sportskih partnera zamrznuti POS uređaji s datumom 27.11.2020. od 23:30 sati.
  • MultiSport usluga bit će ponovno odmrznuta sukladno preporuci Nacionalnog stožera RH.
  • Sve novonaručene kartice s valjanošću od 01.12.2020. biti će zamrznute s gore navedenim datumom. Mogućnost početka korištenja ovih kartica oslanjat će se i vezivati isključivo na propise i ograničenja koja provodi Nacionalni stožer civilne zaštite Republike Hrvatske. Zadržite svoje novoisporučene kartice. Čim se ukinu ograničenja, kartice će se aktivirati i korisnici će ih moći koristiti.

 

Korištenje MultiSport kartice bit će dostupno sukladno preporukama stožera te otvaranju sportskih centara,  o čemu ćemo vas na vrijeme obavijestiti.

 

Zahvaljujemo vam na razumijevanju u ovoj zbilja izazovnoj situaciji za sve nas.

 

 

389 Ukupno 1 Danas
Preuzmitez u PDF-u

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *